Vintage is hip

Toen ik nog op kamers woonde, bestond mijn interieur veelal uit tweedehands meubels.

Ik vond het leuk om mijn kamer op mijn creatieve manier in te richten en struinde veel rommelmarkten af, op zoek naar mooie items. Vaak was ik op zoek naar iets bijzonders, wat niet of nauwelijks nog te verkrijgen was. Wat een ander aan meubels/accessoires weg deed, kon voor mij een bron van inspiratie zijn.

Nu, jaren later, krijg ik nog steeds energie van interieurstyling en het verzamelen van mooie objecten. Mijn stijl is eclectisch, dat wil zeggen dat ik van een mix van stijlen houd. Bijvoorbeeld design in combinatie met tweedehands meubels en accessoires.

Tegenwoordig zijn vintage spullen hip en is het één van de mogelijkheden om duurzaam te wonen.

Tweedehands vintage meubels en accessoires zijn nu makkelijker te vinden, bijvoorbeeld via Marktplaats of de vele kringloopzaken die er zijn.

Het unieke van vintage meubels/accessoires is, dat zij door hun gebruikte karakter en verleden een eigen identiteit hebben. Dit kan mooie vondsten opleveren en het is veelal ook betaalbaar.

Op deze manier kun jij jouw huis op een duurzame, creatieve manier inrichten en integreren in jouw huidige interieur.

‘Spannende mix van industrieel (stalen deur) met vintage’

*(Serveerwagen van Marktplaats, Afrikaans beeldje van de kringloop)

‘Speels contrast’

*(Kastje van de kringloop, beelden van Marktplaats)