Reviews

Fam. Geerars, 17 februari 2020

Voor de verkoop van ons huis heeft Conny van Zelst ons huis gestyleerd. Op smaakvolle wijze zijn tijdelijk decoraties aangebracht en meubels geplaatst. Mede hierdoor zijn de bezichtigingen van het huis positief verlopen en is dit het verkooptraject zeker ten goede gekomen. We kunnen haar diensten dan ook zeker aanbevelen.

A.v.d.K, 12 mei 2020

Conny heeft onze slaapkamer en de slaapkamer van mijn zoon gestyled. In korte tijd heeft ze voor een ware metamorfose gezorgd. Ze had het goed voorbereid en ging vlot te werk. Daarnaast is ze heel vriendelijk en toegankelijk en luistert ook goed naar onze wensen. Ik kan haar zeker aanraden en ga haar zeker nog eens inschakelen!

A. van Ambergen, 8 juni 2020

Een grote ruimte met een open karakter in een oude boerderij. Gebouwd als moderne kantoor ruimte. Licht van de zijkant en verder kleine stalramen. Hoe je daar iets gezelligs van maakt en het een woonbestemming geeft? De stoere meubels, accessoires passend bij de gemetselde muren en de contrasten met het strakke wit en zwart staan fantastisch tussen de stoere balken en op de strakke gietvloer. Met de keuze van gordijnen, groen en subtiele plaatsing van de meubels ten opzichte van de lichtinval levert het een warm en knus geheel op. Daarbij is geen gebrek aan geborgenheid ondanks de grootte van de ruimte. Wij zijn blij dat we Conny om hulp gevraagd hebben bij de inrichting van deze ruimte.

M.v.L, 8 mei 2020

Conny heeft ons een andere kijk op ons jaren 30 huis en onze inrichting gegeven. Een zeer geslaagde metamorfose. Zij heeft ons huis gestyleerd met een verfrissende blik. Enorm bedankt Conny. Top gedaan!

Eline, 29 mei 2020

Een klein maar fijn appartement was mijn nieuwe woonruimte. Door de foto’s die ik gezien had tijdens de zoektocht naar een appartement, werd ik helemaal geïnspireerd. Hoe je van een kleine ruimte het erop kan laten lijken dat het open en groot is, is echt een kunst. Het was fris en een enorme bak licht komt binnen, door het gebruik van de juiste meubels en raamdecoratie. Ik heb de foto’s als inspiratie gebruikt voor het inrichten van mijn nieuwe appartement en wat ben ik er blij mee! Super!

Familie H, 25 nov 2020

Vier jaar geleden kochten wij ons eerste ‘grote mensen huis’. De eerste drie jaar hebben wij hier met z’n tweeën gewoond en was de inrichting redelijk naar onze zin. Met de geboorte van onze dochter werd dit anders. Het lukte ons niet om opruimplekken voor het speelgoed te creëren en het huis kwam overvol te staan. Door alle spullen die er stonden oogde het huis altijd rommelig. Hier stoorden wij ons mateloos aan! Dit was voor ons het punt waarop we besloten om de hulp van Conny in te schakelen.

Via een kennis zag ik hoe Conny van een oubollige woonkamer een mooie en vooral rustige woonkamer wist te creëren. Door niet al te veel aanpassingen werd deze woonkamer veel ruimtelijker en gaf het een ontspannen gevoel. Door dit voorbeeld uit onze nabije omgeving hebben wij niet getwijfeld om Conny in te huren. In tegendeel, we waren enthousiast en hadden zin om samen aan te slag te gaan!

Conny heeft een moodboard voor ons gemaakt waarop in één oogopslag duidelijk werd voor ons welke kant zij met de woonkamer op wilde. Door ons vertrouwen in haar hebben wij hier direct mee ingestemd en heeft Conny een shoppinglist voor ons opgesteld. Dit hebben wij als heel prettig ervaren omdat er voor ons gedacht en besloten werd. Er is echt rekening gehouden met ons budget en onze wensen. Via deze lijst hebben we het grootste deel van de nieuwe spullen kunnen aanschaffen. Ook de kleuren voor op de muur waren hierbij inbegrepen.
Dat Conny alles heeft uitgezocht maakte het voor ons relaxt. Het bespaard je veel tijd en er is iemand met verstand van zaken die de meubels en accessoires weet te matchen, iets wat ons zelf niet lukte. Conny luistert goed naar je wensen, waardoor het erg prettig samenwerken is.

De situatie is inmiddels helemaal naar onze zin. Er heerst veel rust en ruimtelijkheid in huis. Overdag is het een speeltuin, maar ’s avonds is alles binnen 10 minuten opgeruimd in de nieuwe lades, waardoor de rust direct weer voelbaar is. In de keuken hebben we een nieuwe eettafel, stoelen en een bankje. Deze nieuwe meubels zorgen voor meer loopruimte en oogt de keuken groter. Wij zijn werkelijk verbaasd wat de (relatief kleine) aanpassingen voor invloed hebben op sfeer in huis.

De belangrijkste verbeteringen in ons huis zijn de rust, ruimte en de mogelijkheid van het wisselen van speeltuin naar gezellige woonkamer. Een perfecte ruimte voor ons hele gezin.

Wij bevelen de diensten van Conny zeker aan. Twijfel je of je met Conny wilt werken, nodig haar dan eens uit voor een vrijblijvende intake. Door het plan dat zij ons na de eerste afspraak heeft opgestuurd waren wij vrijwel meteen overtuigd. Binnen jouw eigen bepaalde budget een nieuwe, naar jouw wens gestylde woonkamer. Conny is een aanwinst!

© Copyright - WoWonen