Reviews

Fam. Geerars, 17 februari 2020

Voor de verkoop van ons huis heeft Conny van Zelst ons huis gestyleerd. Op smaakvolle wijze zijn tijdelijk decoraties aangebracht en meubels geplaatst. Mede hierdoor zijn de bezichtigingen van het huis positief verlopen en is dit het verkooptraject zeker ten goede gekomen. We kunnen haar diensten dan ook zeker aanbevelen.

A.v.d.K, 12 mei 2020

Conny heeft onze slaapkamer en de slaapkamer van mijn zoon gestyled. In korte tijd heeft ze voor een ware metamorfose gezorgd. Ze had het goed voorbereid en ging vlot te werk. Daarnaast is ze heel vriendelijk en toegankelijk en luistert ook goed naar onze wensen. Ik kan haar zeker aanraden en ga haar zeker nog eens inschakelen!

A. van Ambergen, 8 juni 2020

Een grote ruimte met een open karakter in een oude boerderij. Gebouwd als moderne kantoor ruimte. Licht van de zijkant en verder kleine stalramen. Hoe je daar iets gezelligs van maakt en het een woonbestemming geeft? De stoere meubels, accessoires passend bij de gemetselde muren en de contrasten met het strakke wit en zwart staan fantastisch tussen de stoere balken en op de strakke gietvloer. Met de keuze van gordijnen, groen en subtiele plaatsing van de meubels ten opzichte van de lichtinval levert het een warm en knus geheel op. Daarbij is geen gebrek aan geborgenheid ondanks de grootte van de ruimte. Wij zijn blij dat we Conny om hulp gevraagd hebben bij de inrichting van deze ruimte.

M.v.L, 8 mei 2020

Conny heeft ons een andere kijk op ons jaren 30 huis en onze inrichting gegeven. Een zeer geslaagde metamorfose. Zij heeft ons huis gestyleerd met een verfrissende blik. Enorm bedankt Conny. Top gedaan!

Eline, 29 mei 2020

Een klein maar fijn appartement was mijn nieuwe woonruimte. Door de foto’s die ik gezien had tijdens de zoektocht naar een appartement, werd ik helemaal geïnspireerd. Hoe je van een kleine ruimte het erop kan laten lijken dat het open en groot is, is echt een kunst. Het was fris en een enorme bak licht komt binnen, door het gebruik van de juiste meubels en raamdecoratie. Ik heb de foto’s als inspiratie gebruikt voor het inrichten van mijn nieuwe appartement en wat ben ik er blij mee! Super!

© Copyright - WoWonen