De kracht van verkoopstyling, omdat er maar één eerste indruk is

Regelmatig krijg ik de vraag of verkoopstyling wel nodig is. Aan de hand van onderstaande bezwaren laat ik de kracht van verkoopstyling zien.

 

  1. ‘Het is niet nodig want binnen de huidige markt verkoopt het huis zichzelf wel’

Begrijpelijke reactie, maar de vraag is tegen welke prijs en hoe lang duurt het? Veel makelaars en verkopers hebben moeite om objectief naar de woning te kijken en deze optimaal te presenteren. Een verkoopstylist kan dit wel.

 

  1. ‘Verkoopstyling is te duur, waarom investeren als ik mijn huis wil verkopen?’

Ten eerste vergeet men, dat een investering in verkoopstyling voor een optimale woningpresentatie zal zorgen. Hierdoor zal er meer publiek aangetrokken worden en ontstaat er een betere onderhandelingspositie. Resultaat is een snellere verkoop en een betere prijs. Ten tweede: bij een woning die langere tijd te koop staat, vindt er al snel een prijsverlaging plaats van 10.000 Euro. Dit staat niet in verhouding tot de kosten van een verkoopstylist.

 

  1. ‘Ik heb een goede interieursmaak, is een verkoopstylist dan wel nodig?

Het gaat niet om de smaak van de verkoper, die van zijn huis een thuis heeft gemaakt.Verkoopstyling maakt van uw thuis weer een huis zodat u veel potentiële kopers trekt. Een verkoopstylist kijkt objectief naar uw woning en zorgt voor een optimale presentatie.

 

  1. ‘Mijn makelaar weet ook hoe ik mijn huis moet presenteren om het aantrekkelijk te    maken’

Een makelaar verkoopt de woning en heeft daarover de expertise. Misschien zal uw makelaar u op weg helpen, door u wat summiere tips te geven. Net zoals makelaardij is verkoopstyling ook een vak. Een verkoopstylist restylet uw woning door zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen meubels en accessoires. Het resultaat is een sfeervolle presentatie waarin de positieve punten van uw woning worden benadrukt.

woonkamer vastgoedstyling

Ochtend

Woonkamer vastgoedstyling

Middag

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *