Daarom is een interieuradvies echt iets voor jou!

Herken je dit?

Je wilt graag jouw interieur aanpakken, maar je weet niet hoe? Toch twijfel je of interieuradvies wel iets voor jou zal zijn. Ergens vind je het zonde van jouw geld, want levert het wel iets op?

Jij zal vast niet de enige zijn die zo twijfelt en daarom heb ik deze blog geschreven.

Omdat je een sfeervol huis wilt, waarin jij je thuis voelt.

Je voelt je pas thuis als jouw huis een weerspiegeling is van jezelf. Dat het een ruimte is waar je tot rust kunt komen en je prettig voelt. Een ruimte waar jij jouw familie en vrienden kunt ontvangen.

Een interieurstylist kan ervoor zorgen dat de sfeer in het interieur fijn voelt. Zij/hij kijkt met een frisse blik naar jouw interieur en weet allerlei creatieve oplossingen te bedenken en de meest efficiënte indeling te maken. En durft ook combinaties te maken, waar jij niet aan gedacht zal hebben.

Ook als je samen leeft en jullie beiden een andere smaak hebben, kan zij/hij een interieuradvies dat bij jullie beiden past.

 

Laat je door haar/hem verrassen en deel al jouw/jullie wensen! Durf jij het aan?

 

Omdat miskopen zonde van je geld zijn

Je probeert het gezellig te maken in jouw huis en voordat je het weet, heb je iets gekocht  wat uiteindelijk toch niet in jouw interieur staat. Denk bijv. eens aan die bank, tafel, stoel of accessoires. Dat is niet goedkoop en al die miskopen kunnen uiteindelijk duurder zijn dan een goed interieuradvies.

Een interieurstylist vertaalt jouw woonwensen en woonbehoeften naar een doordacht interieurplan. En kan ook nog voor een shoppinglist zorgen. Dit voorkomt onnodige uitgaven en miskopen.

Omdat je door de bomen het bos niet meer ziet

Er is ook zoveel te koop op het gebied van wonen. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends en dat maakt het vaak zo lastig om hierin een keuze te maken. En… hoe kun je jouw woonaccessoires smaakvol combineren met jouw interieur?

Een interieurstylist komt achter jouw woonstijl door de juiste vragen te stellen. Samen komen jullie erachter wat jouw persoonlijke smaak is. Zij/hij kijkt altijd naar het geheel, zodat het een prachtig samenhangend geheel wordt. Het resultaat zal dan ook een mooi eigen interieur zijn.

Omdat er veel tijd wordt bespaart met een goed interieuradvies

Wooninspiratie kun je op allerlei manieren opdoen, zoals naar woonwinkels gaan, woonbladen door bladeren, woonprogramma’s bekijken, Pinterest e.d. In het begin is het leuk, maar het wordt vervelend als je door dat enorme aanbod maar niet tot een keuze kan komen.

Dit kost je niet alleen veel tijd maar ook een hoop energie. Doordat een interieurstylist goed luistert naar wat jouw woonwensen en woonbehoeften zijn, zal zij een keuze maken die aansluit bij jou als persoon. Hoe fijn is het dat er iemand met je mee kijkt en jou helpt om keuzes te maken?

En het scheelt jou ook nog eens veel tijd en frustraties!

 

Omdat je niet gelukkig wordt als je de verkeerde keuzes maakt.

Wist je dat een fijne plek een positief effect heeft op jouw welzijn? Denk maar eens aan hoeveel geld we over hebben voor een fijne vakantie, een sfeervol restaurant of een zomers festival.

Helaas zijn we daar altijd maar tijdelijk en als het goed is, breng je meer tijd door in jouw eigen huis.

Daarom is het belangrijk om een goed plan te hebben voordat jij iets verandert aan jouw interieur. Als je een verkeerde kleur of materiaal uit hebt gekozen, zal dat jouw gevoel op een negatieve manier beïnvloeden.

 

Vind je dat lastig? Laat je dan adviseren door een interieurstylist, zodat jij je thuis zal voelen in jouw eigen huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *